Angelina Jolie és Brad Pitt

Kép
Stílus

Kiderült, mit viselt Brad Pitt az esküvőn

Angelina Jolie esküvői ruhájáról már mindent tudunk. Na de mi a helyzet Brad Pittével?

Kép
Stílus

Ilyen volt Angelina esküvői ruhája

Napok óta Angelina Jolie és Brad Pitt augusztus 23-ai esküvője tartja lázban a világot és a világsajtót egyaránt: mindenki tudni akarja és/vagy tudni véli az újabb és újabb részleteket az év esküvőjéről. Most két magazin is hivatalos esküvői fotókat kapott a pártól: a People és a Hello! naná, hogy címlapon hozta le a sztorit.

Kép
Sztárok

Bréking! Összeházasodott Angelina Jolie és Brad Pitt

Kilenc együtt töltött év és hat gyerek után végre összeházasodott kedvenc álompárunk, Angelina Jolie és Brad Pitt. Éljen az ifjú pár!

Kép
Sztárok

Angelina Jolie gyermekeivel érkezett Tokióba

Ritkán láthatjuk Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekeit együtt nyilvánosan, pláne úgy, hogy mindkét színész is velük legyen.

Kép
Sztárok

Álompár, stílussal: Angelina & Brad a vörös szőnyegen

Angelina Jolie és Brad Pitt a Demóna hollywoodi premierjén vett részt tegnap, szokás szerint talpig feketében.

Kép
Sztárok

Brad Pitt és Angelina újra közös filmet készít

Angelina Jolie és Brad Pitt 2005-ben, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán szeretett egymásba. Most úgy hírlik, újra együtt állnak a kamera elé. egyelőre annyit tudunk, hogy a forgatás Európában lesz, a forgatókönyvet pedig Angelina Jolie írta.

Kép
Sztárok

Angelina új filmjében kapott szerepet kislánya, Vivienne Jolie-Pitt

Nem kellett sokáig várni arra, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermeke közül valaki szülei nyomdokaiba lépjen. A Disney új, kasszasikernek ígérkező filmjében, a Demónában (az angol címe Maleficent) ugyanis a sztárpár kisebbik lánya, Vivienne Jolie-Pitt is szerepet kapott.

Előző oldal